lauantai 6. maaliskuuta 2010

Käyttöönottotarkastus lähenee...

... ja paniikki kasvaa! Yllättävän paljon on pikkuhommaa, joka vie tavattomasti aikaa, joten alkaa usko loppua ajan riittämisen suhteen kesken. Mutta eihän talon nyt onneksi valmis tarvitse ollakaan puolentoista viikon päästä, mutta muuttokuntoisuuskin on haaste.

Yläkerrassa olemme saaneet kuitenkin hyvin maalailtua - enää puuttuu muutama ikkunasmyygi, jotka ovat käsittelyssä tänä viikonloppuna - ja sähkömies apureineen on ahkeroinut tällä viikolla rasioiden ja lamppujen kanssa. Tänään saimme makuuhuoneisiin jo toimivat valot! Parketitkin odottavat asennustaan, sillä haimme viime viikon lomalla koko talo0n parketit kerralla.
Keskikerroksessa on vielä jonkun verran seiniä tasattavana ennen maalausta. Keittiöön sen sijaan Diapolin kaverit kävivät asentamassa valitsemamme mukaiset mustat kivitasot, joten nyt siellä on jäljellä enää sähkömiehen hommat eli koneiden ja lamppujen asentamiset. Allas hanoineen on myös paikallaan, joten kohtahan sitä pääsee vaikka pihvit pyöräyttämään omassa keittiössä! :)
Kellarissa olemme ahkeroineet kodinhoitohuoneessa ja varastossa, joissa molemmissa on nyt lattiat kaakeloituna. Kodinhoitohuoneen seinätkin on jo maalattu, joten seuraavaksi alamme siellä kasailemaan ja asentelemaan kaappeja paikoilleen. Paljon on vieläkin tehtävää jäljellä, mutta toivotaan, että saamme muuttoluvan, jolloin helpottuu elämäkin, kun ei tarvitse juosta kahden asunnon väliä.