perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kellarihommia

Tällä viikolla ollaan siirrytty jo kellarin puolelle hommiin. Heti maanantaina saatiin vihdoin postista kellarin äijävessaan jo tammikuussa tilattu pönttö - kauan ei siis toimitus kestänytkään - ja samalla isäntä valoi betonista altaalle hienon pöytätason. Enää putkivedot puuttuvat vessasta ja sitten on sekin toimiva.


Saunaan olemme saaneet aherrettua lauteet pitkästä tavarasta ja kiuaskin on jo asennettu, kivet vielä pitää siihen asetella paikoilleen. Samoin saunan valot kaipaavat pientä hienosäätöä ja ovi paikalleen asentamista, mutta saatamme jopa päästä pääsiäisenä ensimmäiset löylyt ottamaan! Myös takkahuoneen "sisustaminen" on alkanut seinäpaneloinnilla, josta se jatkuu sujuvasti kohti kattoa.

Viikonloppuna olisi tarkoitus jo tehdä ainakin ylimpään kerrokseen muuttosiivous, sillä sehän on nyt väliovia vaille valmis (ja lattia- sekä kattolistoja ja vaatekaappeja, mutta ne ovat enää pikkujuttuja). Sitten seuraavaksi päästään siivoilemaan keskikerrosta, joka sekin alkaa olla viimeistä silausta vaille valmiina käyttöön otettavaksi.