sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Parkettien asennus hyvässä vauhdissa

Yläkerran maalausten valmistuttua saimme parketin asennuksen jo hyvään vauhtiin. Nyt on jo kaikki kolme makuuhuonetta saaneet lattiat! Yläkerrassa myös kylppäriin on kalusteet asennettu ja sieltä puuttuvat enää altaat, hanat ja suihkukaappi. Niin, ja osa kattoa vielä myös puuttuu, mutta se tulee hetkessä, kun ehtii työtä taas jatkamaan.

Viikon varrella olemme saaneet ahkeroitua myös kellarissa. Kodinhoitohuoneessa on kalusteet myös paikallaan ja se odottelee enää hanan hankkimista ja asennusta. Myös kellarin vessaan on saatu lattia melkein kokonaan asennettua. Olisi saatu jo kokonaankin, mutta kun harmittavasti laatat loppuivat paria hassua vaille kesken emmekä vielä löytäneet samanlaisia lattian loppuun saattamiseksi. Kuitenkin vessaankin saatiin jo allaskaappi paikalleen - tosin sieltäkin puuttuvat vielä allas, hana sekä myös taso.

Seinienkin kimpussa on ahkeroitu urakalla ja nyt ovat muutamaa kellarin seinänpätkää lukuun ottamatta kaikki seinät tasoitettu ja keskikerros saatiin lähes kertaalleen jo maalattuakin. Huomenna toinen maalikerros ja keskikerroskin on valmis maalien puolesta.

On viikon varrella ollut kuitenkin hidasteitakin, niistä suurimpana varmaan paikkakunnalla pyörivä vatsatauti, joka meidänkin perheen löysi. Samoin sähkömiehen, joka ei päässytkään viikonloppuna töihin, kuten oli aikomus. Nyt näyttäisi siltä, että jos hän ei pysty maanantaina ja tiistaina tekemään todella pitkää päivää, saattaa käyttöönottotarkastus jäädä pelkästään puuttuvista sähköistä kiinni. Pitänee vielä kysyä, jos tarkastusta pitäisi siirtää viikolla eteenpäin, niin jäisi vähän enemmän tuota peliaikaa.