torstai 18. maaliskuuta 2010

Tarkastus tuli ja meni

Eilen oli sitten se käyttöönottotarkastuspäivä ja olimme varmoja, ettei se läpi mene, kun sähkötyöt olivat vielä niin pahasti kesken. Enpä minäkään olisi muuttolupaa antanut, kun seinistä törrötti sähköjohtoja ja uunikin könötti keskellä keittiön lattiaa. Ja samaa mieltähän se oli rakennustarkastajakin. Tosin sanoi kyllä, että nukkumis- ja peseytymistilat on ok ja uusi tarkastuspäivä sovittiin aprillipäivälle 1.4. Siihen kyllä uskomme saavamme nuo sähköhommatkin kuntoon, sillä on siellä nyt sähkömiehen apulainen kovasti ahkeroinut tällä viikolla. Nyt on se uunikin paikallaan, samoin tiskikone ja jääkaappi sekä pakastin.

Ahkeroineet olemme myös mekin ja valmista jälkeä on taas mukavasti saatukin. Parketti on nyt asennettu kokonaan sekä yläkertaan että keskikerrokseen. Lisäksi yläkerran kylppärissä on suihkukaappi lähes valmis - vedet ja sähköt jo on - enää puuttuu etulevyn asennus ja paikalleen siirto. Kylppärin altaat hanoineen ovat myös paikallaan, tosin viemäriputket ja vesiputket vielä pitää asennella. Kunhan vielä laitamme kaappeihin ovet paikoilleen, niin sittenpä olisikin kylppäri kokonaan valmis!

Rappuihin teimme tilapäiset kaiteet, jotka ovat kyllä niin tukevat, että voisivat sen puolesta olla vaikka lopullisetkin. Vielä pitää kyllä huhkia pari viikkoa sekä sähkötöiden että pienempien hommien kanssa, mm. maalaukset jatkuvat vielä ainakin rappukäytävässä sekä keskikerroksessa. Mutta varmasti pääsemme pääsiäisenä sitten jo muuttamaankin - kunhan on ensin siivottu raksapölyt pois!