tiistai 26. tammikuuta 2010

Kalusteet saapuivat!

Kovan pakkaspäivän iloksi kalustetoimituksemme Iskusta saapui jopa päivän etuajassa! Saimme kerralla siis kalusteet niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, kolmeen vessaan sekä pesuhuoneeseen. Toimituksen tuoneet jakelufirman miehet tuskin olivat kovin iloisia kantaessaan puolitoista tuntia yli kahdenkymmenen asteen pakkasessa kalusteita 27 rappusta autosta paraatiovestamme sisään... Mutta toimitus oli luvattu sisäänkannettuna eivätkä ne olisi mahtuneet sisään kellarikerroksen terassin ovesta, joten pakkohan heidän oli sitten kantaa pidemmän kautta. Nyt on kyllä sitten keskikerros täynnä tavaraa - näyttää lähes siltä kuin olisimme muuttaneet sisään jo! :)
Tosin kyllä se sitten kylmeni tehokkaasti talokin, kun ulkona jylläsi -23 ja risat, ovi levikkeineen oli auki 1,5h ja ainoa lämmityskeinomme eli takka ei oikein hyvin ehtinyt lämmittää tilaa. Pahimmillaan lämpö laski sisällä pariin plus-asteeseen, mutta onneksi pysyi sentään plussan puolella. Nopeasti se siitä kuitenkin nousi, kun takassa pidettiin tulta yllä. Eilen olisivat saaneet lämmityksen päälle, jos sähköasentajamme ei olisi ollut sairaana. Kun ei sähköä vielä koneeseen tullut, eivät lämmitysasentajatkaan sitä toimimaan pystyneet laittamaan. Harmi, harmi! :(

Tänään tulivat myös saunan kuituvalot, jotka heti jo asennettiin myös paikoilleen, samoin pesuhuoneeseen ja saunaan saatiin katot lähes valmiiksi asti. Piirun verran valmiimpi koti taas tämänkin päivän päätteeksi! :)