lauantai 13. helmikuuta 2010

Laatoituspuuhia

Tämä viikko on sujunut aika lailla laatoitusten sekä seinien tasoitusten parissa. Nyt kun lämmöt päällä, niin seinien tasoitukset sujuvat aiempaa paljon joutuisammin eikä kosteuskaan häiritse enää samalla lailla kuin ennen. Tosin kosteudesta ehtivät jo isojen ikkunoiden puitteet kärsiä niin paljon, että niitä joudumme vähän kunnostelemaan. Kivaa päästä siis remonttipuuhiin ennen kuin edes pääsemme muuttamaan! :)

Laatoitukset ovat edenneet hyvin, sillä tällä viikolla saimme laatoitettua kokonaan sekä saunan ja pesuhuoneen mosaiikkilattian että myös yläkerran kylpyhuoneen seinät ja lattian. Tai no, tuosta yläkerran lattiasta jäi tosin uupumaan vajaat kaksi verkollista vuolukivilaattaa eli niitä pitää nyt vielä metsästää jostain. Näyttäisi siltä, että niitä myydään vain 9 verkon laatikoissa, joten joudumme pakostakin ostamaan ylimääräisiäkin.

Ensi viikolla on sitten tulossa keskiviikkona lukkoseppä asentelemaan ulko-oviin lukot, joten taas päästään askel eteenpäin silläkin saralla. Ja myös laatoitustyöt jatkuvat ainakin saumausten merkeissä. Jokohan ensi viikolla sitten pääsisimme heiluttelemaan pensseleitä ja teloja ja maalailemaan sisäseiniä!