lauantai 23. toukokuuta 2009

Keittiökalustepäätös vihdoin tehty

Nyt ollaan sitten pähkäilty keittiön, vessojen ja muitten kalusteiden kanssa pari kuukautta. Pyydettiin jälleen tarjoukset neljältä toimijalta, joista yksi tippui heti pois kun tarjous saatiin. Se oli toki halvin, mutta myös laatu oli sitten sen mukaista eikä heiltä olisi saanut edes kaikkea haluamaamme. Kolmen kanssa jatkettiin neuvotteluja. Näistä sitten yksi muuten oikein hyvä tarjous tippui pois kalleutensa vuoksi. Jäljelle jäävien kahden välillä olikin pähkäilyä. Toisella oli todella halvat makuuhuoneiden kalusteet, mutta muut kalliimmat - toisella taas keittiöt ja vessat halvemmat ja kivemmat, mutta nuo makkarit kalliit.

Päätettiin sitten lopulta ottaa keittiö, khh ja vessat Liedenpaikka Oy:sta Lahdesta, joka toimittaa meille Isku-Keittiöiden keittiön Riite-malliston mukaisena. Myös muut kalusteet tulevat Iskun mallistoista, mutta khh ihan valkoisena, kellarin vessaan mustaa, yläkerran kylppäriin valkoista ja vierasvessaan samaa Riitettä kuin keittiöönkin. Kaupan päälle saadaan vielä heiltä keittiöön vuolukiviset välitilamosaiikit.

Makuuhuoneiden kaapistot ja vaatehuoneet jätettiin tästä pois, mutta niistä jatketaan neuvotteluja sen toisen ehdokkaan kanssa ja ehkä pyydetään muualtakin vielä tarjouksia. Niillä ei vielä ole kiirettä ja keittiönkin toimitus sovittiin vasta elokuun lopulle.