sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Autotalli alkaa nousta

Nyt on talon kellarikerros vihdoin "harjassa" eli sekä ulko- että sisäseinät on rakennettu täyteen mittaansa. Tältä se kellarikerros nyt näyttää kalliolta kuvattuna:


Muistuttaa enempi labyrinttiä tässä vaiheessa...

Tontille tulivat viime viikolla valmiiksi odottelemaan autotallin ja tukimuurien harkot, joten nyt pääsimme niistä sitten ensimmäiseksi rakentelemaan autotallia. Kun se saadaan valmiiksi, on meillä kivasti jo sitten säilytystilaakin. Autotallin lisäksi talon ja sen väliin tulee tukimuuri, koska tontilla on sen verran korkeuseroa, että joudumme porrastamaan tien sisäänkäynnille. Lisäksi talon viereen tulee ns. aurinkoterassi tallin ja talon väliin, joten sillekin nuo tukimuurit käyvät perustuksesta. Helteisenä toukokuun viimeisenä viikonloppuna pääsimme paiskimaan töitä oikein urakalla ja kyllähän sitä valmista syntyykin tällä tahdilla. Tässä autotallikin jo hyvässä vauhdissa:
Autotallin lisäksi saimme muutakin aikaan: aurinko antoi meille mahtavan punoituksen, joka toivottavasti muuttuu jalostuessaan upeaksi rusketukseksi...